Skip to content

Afvallen App

Afvallen AppAfvallen en kilo’s kwijtraken, U en ik hebben hier soms gewoon een beetje hulp bij nodig. Helaas bestaat er geen afvallen App die het allemaal vanzelf doet, maar een App kan wel degelijk hulp bieden bij het afvallen. De Body Mass Index (BMI) is de verhouding tussen uw gewicht en lengte en een maat om een indruk te krijgen of uw gewicht gezond is. Een goed voorbeeld van de voordelen van een online ECD is dat meetgegevens geautomatiseerd worden opgeslagen en de BMI door het systeem voor u wordt berekend in plaats van dit zelf te moeten doen. Een online dossier helpt om het verloop en de waarden van gewicht en vetpercentage te tonen en de BMI te berekenen. Een afvallen App maakt het verloop van gewicht en BMI inzichtelijk in getallen en grafieken.

Als u bezig bent met afvallen of diëten gaat een online ECD u ondersteunen bij het bereiken van uw doel. Via de al aan het ECD gerelateerde beschikbare apps worden gemeten waarden automatisch opgeslagen en krijgt u inzicht via grafieken en statistieken. Met behulp van te koppelen randapparatuur zoals een weegschaal worden gegevens automatisch in uw online dossier opgeslagen en gebruikt.

Bij dit alles is het belangrijk te realiseren dat u de baas bent over uw eigen online dossier, u bepaalt of en met wie u gegevens wilt delen.

Bedrijven en instellingen

Voor bedrijven en instellingen die actief zijn in het begeleiden van klanten op het gebied van diëten en gewichtsbeheersing creëert de inhoud van ECD-Online.nl een interessante totaaloplossing als aanvulling op advies begeleiding en dienstverlening voor klanten.

De meerwaarde van een afvallen App  ligt voor de hand

De combinatie van een gratis ECD met bijbehorende randapparatuur geeft klanten de gelegenheid om structuur te brengen in het in kaart brengen van vitale waarden als gewicht, vetpercentage, bloedsuiker en bloeddruk. Door het geautomatiseerd en elektronisch opslaan van gemeten waarden worden schrijffouten voorkomen maar het belangrijkste is dat er mogelijkheden ontstaan voor het delen van gegevens via het internet. Het mes snijdt aan twee kanten, het “doe het zelf” gehalte bij wegen en meten wordt groter en ligt dichter bij de klant dan bij de instelling, minder kans op doorgeven en doorkrijgen van foute waarden, en digitale waarden kunnen rechtstreeks in het dossier van de cliënt worden opgenomen (in plaats van overtypen). Een afvallen App is zeker de moeite waard.